A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Menü

Rhinowares Kézi Kerámia Kávéőrlő

Ár:
25.232 Ft (19.868 Ft + ÁFA)
Cikkszám: M001547
Elérhetőség: Rendelhető

Rhinowares Kézi Kerámia Kávéőrlő

Kiváló minőségű, Rhinowares kézi kávéőrlő kerámia tárcsával.

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Ingyenes szállítás

                                                   

 

 

 

 

 


 

  

 

 

 

Leírás és Paraméterek

Rhinowares Kézi Kerámia Kávéőrlő

Kiváló minőségű, Rhinowares kézi kávéőrlő kerámia tárcsával, praktikus hordozó táskában.

 
A Rhinowares kézi õrlõ segítségével a törökös púderfinomságú õrleménytõl kezdve a filteres kávékhoz szükséges durvább õrleményig mindent be lehet állítani. A szemes kávét két õrlõtárcsa között õröljük meg, az egyik a géptestre van rögzítve, a másik pedig egy tengelyen forog. A Rhinowares kézi õrlõ ugyanazon elven mûködik, mint a vendéglátásban használatos profi társai, azzal a különbséggel, hogy az õrlõtárcsát nem motor, hanem a kávékészítõ forgatja. 
 
 
 
Elõnyei:
 
kis méretének köszönhetõen utazáshoz is ideális, 
modern, fiatalos dizájn, 

az õrleményfinomság másodpercek alatt állítható

.
 
 
 
 

A kávéõrlõ tulajdonképpen úgy mûködik, mint egy kisméretû malom, ahol az õrlõtárcsák a malomkövek. Ha a felsõ õrlõtárcsát közelítjük az alsóhoz, egyre finomabb õrleményt kapunk.
 
 

Ez a megoldás két szempontból is szükséges:
 
 
 
 
- Csak így érhetõ el, hogy az õrleményfinomság kellõen egységes legyen. Ha "össze-vissza" õrleménnyel dolgozunk, amiben keverednek a finomabb és durvább szemcsézetû kávészemek, a kávé kivonatolása részleges lesz.
 
 
 
- Csak így oldható meg, hogy az õrlési finomság nagy érzékenységgel legyen állítható, módosítható. Ez teszi lehetõvé, hogy az adott õrlõt különbözõ készítési technológiákhoz és különbözõ tulajdonságú kávékhoz tudjuk beállítani, majd szükség esetén utánállítani.
 
 
 
A Rhinowares kézi őrlő rendkívül gyorsan, akár másodpercek alatt átállítható egyik õrleményfinomságból a másikba, így könnyen váltogathatjuk a kávékészítési technológiákat.

Egyéb Manuális
Kapacitás -
Teljesítmény Kézi erő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés