A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni. Elfogadom
Menü

Koktél kiegészítők, Szívószál, Koktélcseresznye, Koktélszalvéta

KIEGÉSZÍTŐK

Ebben a kategóriában minden megtalálható, ami a koktélok díszítéséhez és szervírozásához szükséges lehet. Ezek között tartjuk számon például a koktélcsersznyéket, a szívószálakat vagy a koktél szelvétákat, azonban kínálatunknak mindez csupán töredéke!

A koktél kiegészítőkről és dekorációkról bővebben

Koktélkellékek – hogy ne csak finom, de szép is legyen az ital!

Nyári koktél tippek – Készítsen hűsítő italokat vendégei számára!

Minden Ami Bár - a Koktél Kiegészítők és Koktél Dekorációk Specialistája!

Tisztító szerek Tisztító szerek
A termék gyártásának középpontjában a színvonalas tisztaság mellett a környezettudatosság és védelem, illetve a gazdaságos kiszerelés áll. Nem termelünk műanyag szemetet, újrahasznosítjuk flakonjainkat. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink gyártása, tárolása és felhasználása során a lehető legjobban óvjuk környezetünket, ezért a kezdetektől odafigyelünk rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljünk a környezetvédelmi előírásoknak és jogszabályoknak. Termékeink koncentrátumok, ezért a tárolásuk és a felhasználásuk nagyon gazdaságos. A tároló flakonok és ballonok környezetbarát polietilénből vannak,az alapanyagaink 90 %-a lebomlanak a természetben 30 nap alatt. Minden tisztítószerünk megfelel a HACCP követelményeknek, biztonsági adatlapjainkat honlapunkon is megtekintheti. Ipari mennyiségű tisztítószer vásárlása esetén mintacsomagot biztosítunk, kollégáink pedig személyesen is bemutatják termékeink felhasználásának módjait.
Rendezés:
Pillanatnyi készlethiány
490 Ft

Keresés