A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.
Menü

BWT Szűrő Patronok

A Bwt szűrő patronok csökkentik a vízkőképződést és az ivóvíz teljes keménységét, ugyanakkor védik a vendéglátásban használt eszközöket, pl. kávéfőzők, eszpresszógépek, hideg és meleg italos automaták, kombinált sütők vagy jégkészítők a vízkőlerakódás ellen. Továbbá javítják az italok ízét és ízét, mivel eltávolítják az aromákat és az aromás anyagokat, például a klórt. A bwt szűrőpatronok ezenkívül vízszennyező anyagokat is szűrnek.
A csapból folyó víz ritkán rendelkezik olyan tulajdonságokkal, hogy alkalmas legyen kereskedelmi ingatlanokhoz és ipari üzemekben történő felhasználásra. Például az élelmiszeriparban a víz minőséggel kapcsolatban fontos higiéniai és minőségi követelményeknek kell megfelelni, a gyógyszeriparban, a kórházakban pedig nagyon nagy tisztaságú vízre van szükség. Erre kínál a Bwt szűrő patronokkal teljes körű megoldást a vízkezelésben.

Nincs megjeleníthető termék.

Keresés